Kinderdagverblijf Ukkie Vollenhove

Zoekt u een veilige, warme en liefdevolle omgeving voor uw kind(eren) voor de tijd dat u werkt, studeert of met uw eigen zaken bezig bent? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Peutergym


Waarom peutergym?

Voor je peuter is bewegen heel belangrijk. Ten eerste hebben peuters plezier in spelen en bewegen. Maar veel bewegen is ook van belang om dagelijkse dingen uit te voeren zoals tandenpoetsen, op een stoel klimmen of naar de peuterspeelzaal lopen. Ten derde heeft bewegen grote invloed op de totale ontwikkeling van je peuter, lichamelijk, sociaal, emotioneel en verstandelijk. Het is dus belangrijk om je peuter veel te laten bewegen, spelen en ontdekken, zowel binnen als buiten. En nog leuker is het, om dit samen met andere peuters te doen, onder professionele begeleiding.

Dus… kom naar de peutergym!


De kosten voor peutergym zijn € 12,50 per maand per jaar (opzeggen kan per 1 januari of per 1 juli) en worden maandelijks geïncasseerd met een automatische incasso. Peuters die al bij Ukkie komen krijgen een korting en betalen € 10,- per maand en krijgen voorrang op plaatsing bij de peutergym in de startmaand (augustus 2019). 

Voor gezinnen die geen geld hebben voor de sport van hun kind(eren), kunnen ondersteuning van het Jeugdsportfonds krijgen. Kinderdagverblijf Ukkie kan deze aanvraag voor u regelen. 


Aanmeldformulier Peutergym 2020.pdf

Map
Info